Elektro.noElektrikerlærlinger
To ansatte fra Elektro installerer en panelovn.

Elektrikerlærlinger

Vi søker elektrikerlærling til vår installasjonsavdeling i Bodø.

Lærlinger er vår viktigste kilde til rekruttering av dyktige fagarbeidere. Å bidra i utdanningen av fremtidens montører er et viktig og givende satsningsområde for Elektrogruppen. Som elektrikerlærling hos oss har du alle forutsetninger for å utvikle deg og din kompetanse gjennom å ta del i utfordrende og spennende prosjekter, så vel som variert servicearbeid mot privatmarkedet. Du lærer av de beste!

Som elektrikerlærling får du utfordrende oppgaver hvor du får prøve deg innenfor ulike arbeidsområder av elektrikerfaget. Du som lærling settes sammen med våre erfarne fagarbeidere som tilrettelegger for en variert og trygg arbeidshverdag med verdifull støtte under hele lærlingtiden. Etter endt fagbrev er det svært gode muligheter for fast ansettelse og videre utvikling i bedriften. Du kan bli med på laget vårt som teller over 640 dyktige medarbeidere.

Som opplæringsbedrift kan vi tilby deg lærlingplass innenfor følgende områder:
Elektrikerfaget, automasjon, telekommunikasjon og alarm/ sikkerhet.

Les mer om hvordan det er å være elektrikerlærling hos Elektrogruppen.

Spørsmål?

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår kontaktperson nederst i lærlingutlysningen.

Søknad

Søknadsfrist: snarest

Skriftlig søknad med CV og vitnemål sendes til stillingledig@elektro.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Kontaktperson