Elektro.noElektro Bodø AS har inngått avtale med Norik

Elektro Bodø AS har inngått avtale med Norik

Elektro Bodø AS har inngått avtale med Norik om produktene Norik Web og Norik Mobil for håndtering av serviceavtaler og internkontroll. Internkontroll er forebygging, og skal du forebygge må du vite status.

Med et kundefokusert system i bunnen oppnår vi full oversikt over status for de bygg vi følger opp, og er stand til å ivareta kundens behov på best mulig måte i tråd med internkontrollforskriften. Alle tekniske fag vi leverer er innbefattet i databasen og effektiviserer planlegging og gjennomføring av de totaltekniske avtalene betraktelig.

Med Norik mobil utfører vi nå kontroller, administrerer avvik og genererer rapporter direkte fra telefon eller nettbrett. Vi som kontrollør og kunden får selv tilgang til et dashboard og automatisk varsling for kontroller som er planlagt eller utført, oppdagede avvik og kostnaden med å få de utbedret. Avvikene dokumenteres effektivt og grundig med avviksbilder, kontrollpunkter, kritikalitet, forslag til utbedring og anbefalt frist.

Vi er glade for at vi nå ar et komplett system på plass for å ta vare på verdiene. Internkontroll er viktig, både for sikkerheten og økonomi!