Elektro.noOmbygging Teamgården i Bodø

Ombygging Teamgården i Bodø

Elektro Bodø AS signerer kontrakt for totalteknisk leveranse til ombygging av Teamgården i Bodø.

Elektro Bodø AS er i gang med en spennende totalteknisk leveranse for Teamgården AS og Bodø Kommune. Bygget skal bygges om og tilpasses utleie til den kommunale barnevernstjenesten. Vi skal levere teknisk infrastruktur – herunder VVS, elektroarbeider, alarm & sikkerhet, tele- og data og byggautomasjon, sier prosjektleder Daniel Mathisen.

Teamgården er et kjent bygg i bybildet, og vi gleder oss til å ta fatt på en spennende rehabilitering som ved innflytting skal tilfredsstille krav i TEK17, Energiklasse B og passivhusstandarden. Vi får virkelig vist vår bredde og allsidighet som selskap, og sammen med vårt søsterselskap Nilsson skal vi gjøre vårt ytterste for å levere et godt prosjekt, avslutter Mathisen.

–  Les mer om vårt totaltekniske spenn i tjenester og produkter for næring og bedrift.

Arbeidene er i gang og bygget skal etter planen være klart for innflytting ila. høsten 2021.

Byggestilaser dekker den ene siden på Teamgården.
Elektrikere og rørleggere fra Elektro og Nilsson, parkert utenfor Teamgården.

Teamgården under rehabilitering. (Foto: Big picture)