Elektro.noElektro Bodø bidrar i klargjøringen av Bodøs nye bilsalong

Elektro Bodø bidrar i klargjøringen av Bodøs nye bilsalong

Elektro Bodø AS, sammen med Sortland Entreprenører, tilrettelegger for gode løsninger og et moderne uttrykk når ny bilforretning skal inn i Bodø Storsenter.

Nordvik ekspanderer, og nok en gang er vi i Elektro Bodø heldige med å få være med i oppsettet av flotte salgslokaler. De nye lokalene i Bodø Storsenter skal inneholde bilutstilling og -salg for bilmerkene Citroën, DS Automobiles, KIA, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot, samt bruktbil. Elektro Bodø bidrar med tekniske løsninger innenfor elektroinstallasjon og byggautomasjon ment for å gi kunden den gode opplevelsen.

Utsiden av Nordviks nye lokaler i Bodø Storsenter.

Nordviks nye lokaler i Bodø Storsenter.

Robust kvalitet

Vi er glade for nok et spennende prosjekt sammen med en god kunde. I en bilsalong er det forventninger til at anlegget er av robust kvalitet, hvor de ulike systemene snakker godt sammen. Vi kan trekke frem lyssettingen som et fagområde hvor det stilles strengere krav enn i andre næringsbygg, hvor vi i Elektro får vist hva som bor i våre prosjektledere, teknikere og montører, forteller teknisk sjef Arne Magnussen.

Bilene er allerede på vei inn i butikken, men vi har byggeaktivitet der fram til sommeren, fortsetter Magnussen.

– Les mer om hva Elektro Bodø kan bistå din bedrift mer her!