Elektro.noGod steming og pallplass på Aspmyra.

God steming og pallplass på Aspmyra.

Stor innsats fra hele 32 lag skapte ekte fotballglede og god stemning på Aspmyra under årets partnercup, i regi av TV-aksjonen Nordland og Fotballklubben Bodø/Glimt.

Blant brannfolk, bankfolk, byråkrater og journalister, for å nevne noen, skjuler det seg mangt et fotballtalent, men Kaptein Mathisen ledet Elektrolaget inn til en sterk andreplass, kun slått av Bodø/Glimts administrasjonsavdeling.

Sølvlaget, sammensatt spillere fra Elektro Bodø AS og Nilsson AS!

Sølvlaget, sammensatt spillere fra Elektro Bodø AS og Nilsson AS, la alle stor innsats for dagen og kaptein Mathisen vil gi en ekstra klapp på skulderen til kvalitets- og HMS-leder Elin Irene Nielsen, som ikke bare var eneste jente på laget, men som i tillegg holdt ut samtlige spilleminutter!

Stolt Bodø/Glimt partner

Vi i Elektrogruppen er stolt av å være Bodø/Glimt-partner og ekstra glade for å få bidra i det viktige arbeidet som TV-aksjonen gjør. Vi gratulerer vinnerlaget og takker TV-aksjonen og Bodø/Glimt for et fantastisk arrangement, og ikke minst – en stor takk til alle som deltok både på- og utenfor banen.

Heia Glimt og heia TV-aksjonen!