Elektro.noNytt bad – med Nilsson fra A til Å

Nytt bad – med Nilsson fra A til Å

Har du planer om å renovere eller bygge nytt bad? Da er det helt sikkert mange spørsmål som melder seg, som – hva du kan gjøre selv, hva det vil koste, om du må bytte varmekablene eller flytte varmtvannsberederen – og hvor lang tid vil det ta?

Nettopp disse spørsmålene var avgjørende da bodøfamilien skulle renovere badet i 2. etasje. Har man i tillegg fulle jobber og småbarn i huset er særlig tiden en knapp faktor.

Å renovere badet er en stor sak for de fleste av oss. Ikke bare er det snakk om mye arbeid og mye penger, men det setter naturlig nok et stort preg på hverdagen, med riving, oppbygging og alt som hører med. Underveis i prosessen må du kanskje også regne med å være uten dusj og toalett en periode. Da gjelder det å sørge for at alt skjer på en måte som gjør byggetiden kort og effektiv.

Selv om du kanskje ønsker å gjøre deler av arbeidet selv, kommer du ikke utenom behovet for fagfolk – både rørlegger, elektriker og eventuelle andre håndverkere. Disse skal koordineres for at arbeidet ikke skal stoppe opp og at du unngår å bruke unødvendig tid på å vente.

Les mer om rørleggertjenestene hos Elektrogruppen.

Det ferdige resultatet. Klikk på bildet for å se større versjon.

Alt på ett sted

Familien tok kontakt med Nilsson AS, som påtok seg oppdraget med å renovere badet fra A til Å. Rørleggerbedriften, som er en del av Elektrogruppen, var «raskt på ballen» og tok styring på hele prosessen. Nilsson stilte med egne rådgivere og baderomsdesignere som tegnet og prosjekterte sammen med oss. De presenterte løsninger vi ikke hadde tenkt på selv – og kom med forslag til forbedringer som løftet resultatet flere hakk.

Nilsson har et effektivt nettverk av profesjonelle håndverkere – snekkere, rørleggere, eletrikere og flisleggere. – Og, kanskje viktigst av alt, en god prosjektleder.

Badet under renovering. Klikk på bildet for å se større versjon.

Ekstra trygghet

Å ha et samkjørt team av gode håndverkere i sving gir en ekstra følelse av trygghet. Om det dukker opp uforutsette utfordringer, eller om det blir behov for å justere på planene, er det fint at det finnes en prosjektleder som har full kontroll og har kort vei til en løsning.

God dokumentasjon på utført arbeid er også svært viktig og blir stadig mer påkrevd. Både offentlige myndigheter, forsikringsselskap og kjøpere ved fremtidig salg er nøye på at prosedyrene er fulgt – særlig når det gjelder våtrom. Da er det godt å vite at arbeidet blir fagmessig utført og at all dokumentasjon blir ivaretatt og samlet sammen i en egen prosjektmappe. Og sist, men ikke minst: Alt til avtalt pris – til avtalt tid, avslutter en godt fornøyd familefar.

5 tips til deg som skal bygge nytt bad:

1. Tenk nøye gjennom ønsker og behov
2. La deg inspirere
3. Lag en enkel skisse
4. Sett opp budsjett for prosjektet
5. Kontakt Nilsson (Linken åpnes i ny fane.)