Elektro.noEiendomsforum 2021 ble en suksess

Eiendomsforum 2021 ble en suksess

Elektro Bodø inviterte 24. november til Eiendomsforum, i Tekno Arena i Energihuset. I form av stander og et vidtspennende foredragsprogram fra noen av markedets ledende aktører fikk de inviterte påfyll av kunnskap innenfor energieffektivisering, solenergi, batteriteknologi, internkontroll, smart byggdrift og bærekraft i praksis.

Det ble behørig dekket at det er mye å spare, både med hensyn til penger og miljø innenfor teknisk byggdrift og ved å tenke smarte løsninger ved rehabilitering eller nybygg. Med moderate investeringer, gode driftsavtaler og god oppfølging kan man oppnå store besparelser. Herunder på områder som energibruk, mer stabil drift og bedre inneklima forkynte blant annet Elektro Bodø AS sin egen Jack Solstad i løpet av dagen.

Jack Solstad, driftsansvarlig bygg, i aksjon.

Jack Solstad, driftsansvarlig bygg, i aksjon.

Eiendomsforum

Programmet var spekket med relevante tema for deltakerne i Tekno Arena, skal vi tyde evalueringen i etterkant. Et mangfold i de inviterte sørget for at både prosjektledere, teknikere, driftsledere, vaktmestere, eiendomsforvaltere, bedriftseiere, økonomer og øvrige ledere hevet kompetansen etter de seks presentasjonene som ble gjennomført i auditoriet.

Diskusjonen gikk både ved stands og rundt matbordet, og med et så stort engasjementet, frister det til gjentakelse.

Lunsj under Eiendomsforum 2021.

Takk

Vi takker Solar Technologies Scandinavia, Apurgo, Bodø Kommune, Siemens, Norik, Eltek, Systemhouse, Niprox og Elektro Bodø AS for gode bidrag.