Elektro.noEt godt bidrag til et godt formål

Et godt bidrag til et godt formål

Røde Kors har en viktig rolle i beredskapen for lokalsamfunnet, blant annet ved å bidra til at søk og redningsaksjoner kommer raskt i gang når noe skjer.

Vi i Elektro Bodø fant en mulighet for å hjelpe til med å gi Bodø Røde Kors Hjelpekorps større fleksibilitet i sine oppdrag, ved å donere en Peltor hjelm med garnityr, egnet for bruk på snøscooter og ATV.

Vi gleder oss over både store og små initiativer hvor vi kan gi tilbake til samfunnet hvor vi har virksomhet. Dette er kjekt – og vi håper det er med å styrke Røde Kors sitt samfunnsoppdrag og ambulansevirksomhet utenfor allfarvei!

Les mer om Elektros samfunnsansvar.

Du kan også bidra

Røde kors i Bodø er alltid på utkikk etter frivillige, støttespillere, donasjoner og bruktfunn.

Les mer på Bodø Røde Kors sin nettside.