Elektro.noElektrogruppen styrker rekrutteringsprosessen

Elektrogruppen styrker rekrutteringsprosessen

Kampen om talentene knalltøff, og det er vanskelig å trekke til seg flittige hender og kloke hoder i et presset arbeidsmarked. For å bli mer effektiv internt, i tillegg til å bli mer treffsikker i vår annonsering har vi inngått avtale med Jobbnorge.

Vi håper og tror at dette vil styrke rekrutteringsprosessen fra et behov oppstår i bedriftene til rette kandidaten har sin første arbeidsdag hos oss.

Rekrutteringsverktøyet er skybasert og vi kan rekruttere hvor som helst, når som helst. Det er bygd på maler slik at vi starter med et godt utgangspunkt for stillingsannonsene våre både mht. innhold og grafisk profil.

Rekrutteringsprosessen effektiviseres

Publiseringen i de rette kanalene håndteres enkelt og effektivt med hjelp fra partnerne våre JobbNorge og Frantz. De sørger for at vi treffer den målgruppen vi ønsker å nå. Slik når vi vår neste potensielle kollega og trigger interessen til potensielle søkere.

Opplevelsen for jobbsøkerne øker, hvor sikker kommunikasjon ivaretas. Dette har vi tro på!

Vi håper at vi med denne rekrutteringsløsningen, sammen med opplæringsplattformen Elektroakademiet, tar et steg i retning av å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver.