Elektro.noVinn-vinn med internship fra Nord universitet

Vinn-vinn med internship fra Nord universitet

Maren Øien Strøm har nylig startet sitt internship hos Elektro AS. Hun er siste års student på siviløkonomstudiet, og Elektrogruppen er så heldige å få «låne» henne av universitetet et par ganger i uken ut året.

Dette er virkelig vinn-vinn, sier direktør strategi og forretningsutvikling Andreas Melby. På den ene siden tilbyr vi Maren relevant arbeidserfaring, utfordrende arbeidsoppgaver i tillegg til starten på et profesjonelt nettverk før endt utdanning. Vi på vår side får omsatt ferske perspektiver fra akademia ute i praksis. Vi får tilført ny kunnskap og forhåpentligvis bli vi litt utfordret på veien.

Marens hovedprofil er internasjonal handel og markedsføring. Hun vil kunne bidra med ny innsikt til hvordan vi kan jobbe videre med å styrke merkevaren til Elektrogruppen. Hun vil også jobbe med problemstillinger innenfor feltene bærekraft, markedsføring, likestilling og mangfold.

Internship er nytt for oss i Elektro, men en god måte å knytte akademia og lokalt næringsliv tettere tenker vi. Dette ser vi virkelig fram til, og vi er glade for å ha Maren med på laget i 16 uker fremover.

internship hos Elektro AS

Maren Øien Strøm har nylig startet sitt internship hos Elektro AS.