Elektro.noNy ansvarlig for teknisk salg og serviceavtaler

Ny ansvarlig for teknisk salg og serviceavtaler

Magnus Svendsen har startet i jobben som ansvarlig for teknisk salg og serviceavtaler hos Elektro Bodø AS. Langsiktige serviceavtaler er et viktig satsningsområde for Elektro, og med ny organisering får vi satt mer fokus på en viktig tjeneste. Elektro gjennomfører både store og små prosjekter i regionen, og en viktig del av totalpakken er serviceavtaler. Det gjør at vi løpende kan sørve kunden også etter bygget står klart, for et bygg vi da kjenner godt.

Hans hovedoppgaver er koordinering og oppfølging av serviceavtaler, nysalg av avtaler og oppfølging av eksisterende og nye kunder. Internkontroll er forebygging – Skal du forebygge må du vite status, og for å vite status må du gjennomføre kontroller. Denne forebyggingen er essensiell for å ta vare på verdiene. Det er med andre ord viktig for at eier skal ivareta forskriftskrav, tenke sikkerhet og bedre økonomien, sier den nyansatte.

Magnus er befalsutdannet og kommer fra stillingen som salgssjef i Nordvik CAR. Før det var han avdelingsleder i Hurtigruta Carglass i Bodø, en avdeling som han også var med å starte.

Magnus er 35 år og kommer fra Tverlandet. Han er gift, har tre barn og er en ivrig deltaker i lokalmiljøet – med trenerrolle og det som ellers hører med i barnas liv.

Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på de spennende oppgavene i Elektro. Det er mye nytt å sette seg inn i – for det er en tverrfaglig virksomhet med mange fagområder. Både el, VVS, ventilasjon, brann, lås og beslag, for å nevne noe, og jeg vil både drive oppsøkende virksomhet og kundebehandling fra kontoret.

Jeg tror også det er en fordel at jeg ikke er utdannet innen noen av fagene i Elektrogruppen. Jeg derimot er en utadvendt kar med teknisk innsikt og interesse – som liker å snakke med- og bli kjent med nye mennesker, sier Magnus. Han legger til at han vil berømme Elektro for å satse på nettopp en med hans bakgrunn.

Med Elektro med på laget kan du som eiendomsforvalter sove godt om natten, vel vitende om at du er i trygge hender.

Les mer om serviceavtale fra Elektro.

Magnus Svendsen, ansvarlig for teknisk salg og serviceavtaler i Elektro Bodø AS

Magnus Svendsen er ansvarlig for teknisk salg og serviceavtaler hos Elektro Bodø AS.