Elektro.noOD – et spennende møte med fremtidens arbeidstakere

OD – et spennende møte med fremtidens arbeidstakere

3. november er dagen for årets Operasjon Dagsverk – OD-dagen, som i år setter fokus på et tabubelagt tema, psykisk helse blant unge i Uganda.

For Elektro Bodø og Nilsson Bodø er dette en fantastisk fin anledning til å bidra i en viktig og god sak. Samtidig får vi vist fram bedriftene og fagene våre til potensielle fremtidige arbeidstakere. For ungdommene er det en fin anledning til å bli kjent med spennende fagområder hos en toneangivende teknisk entreprenør. Altså en skikkelig vinn-vinn-sak.

Vi synes dessuten at årets OD-tema passer godt inn i Elektrogruppens verdisyn og etiske retningslinjer.
Vi støtter visjonen til OD om at ungdom har rett til å bli hørt, påvirke og bestemme i saker som påvirker ungdom.

Nå søker vi etter hele 6 ungdommer som kan teke seg å bruke OD-dagen hos oss i Elektro Bodø, og som er nysgjerrig på fagene vi kan tilby. Hos oss kan ungdommene bli kjent med fagmiljøene – elektroinstallasjon, automasjon, ventilasjon, alarm, sikkerhet samt lås og beslag. De får bli med ut på oppdrag og vil få et lite innblikk i arbeidet, som vi håper vil gi mersmak.

Les mer om årets Operasjon Dagsverk

Elektriker i arbeid

Ungdommene får bli med ut på oppdrag og vil få et lite innblikk i arbeidet og de forskjellige fagmiljøene.