Bli kjent med vår serviceelektriker, Rinda!

Bli litt bedre kjent med en av våre kollegaer. Første person ut er: Rinda Cecilie Rustebakke. Hun er 29 år, og har jobbet i Elektrogruppen siden hun var ferdig på vg2 – Her har hun hatt lærlingtiden sin, senere tatt mer utdanning (teknisk fagskole) og jobber i dag som elektriker, eller serviceelektriker som det heter på fagspråket. 

 

Hva var det som fristet med elektrikeryrket? 

Jeg er ikke helt sikker. Det var litt tilfeldig. Da jeg skulle søke linje på vgs, var jeg helt bestemt på at det måtte blir noe yrkesfag. Jeg ville ha et fysisk yrke. Er selv fra gård, så å ha en stillesittende jobb var uaktuelt for meg. 

 

Hva er en typisk dag på jobben? 

Det er flere ulike avdelinger du kan jobbe innen her, jeg jobber i boligavdelingen, også kjent som privatmarkedet. Jeg får oppdrag og styrer stort sett dagene mine selv. Jeg må følge fremdriften til snekkerne, og har kun en entreprenør å forholde meg til. 

 

Hva hører du på når du jobber? 

Det går mest i musikk, men også noen ganger lydbøker. Fantasy er favorittsjangeren. 

 

Spiser helst? 

Ååh, det klarer jeg ikke svare på. Vanskelig spørsmål. Jeg er altetende, ikke kresen. Spiser alt. 

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din? 

Fritiden? Jeg har tre unger, så det går mye tid til familie. Men når jeg har egentid, da blir det fort en tur i klatreveggen eller noe annen aktivitet. Elsker alt man kan gjøre ute, ski, jogge, gå. 

 

Mye sosialt på jobb? 

Ja, det er ganske bra. Det arrangeres ulike sosiale happenings støtt. 

 

Hvordan er arbeidsmiljøet på Elektro? 

Elektro er en veldig fin arbeidsgiver å jobbe for. Du får utfordret deg selv, og du kan skape din egen hverdag. Det er lett å ha det fint på jobb hvis du står på og viser litt engasjement. 

Vi som jobber her, leverer jo en tjeneste og et produkt, så det er viktig å være stolt av jobben man utfører, det vises i resultatet. 

 

Helt på tampen, har du noen tips til fremtidige lærlinger? 

Hmm. Stå opp på morgenen og vær engasjert når du er på jobb. Alt kan læres. Og du blir godt lagt merke til om du er ivrig og viser engasjement.

 

Kunne du sett for deg å bli lærling hos oss? Sjekk ut vårt søknadsskjema nederst på siden!