Elektro.noRefleksjoner fra Eiendomsforum 2023

Refleksjoner fra Eiendomsforum 2023

16. november arrangerte Elektro Bodø og Nilsson Bodø Eiendomsforum for 4. gang.

Eiendomsforum, som nå har blitt en fast tradisjon, fungerer som en viktig arena for å holde bransjeaktører oppdatert om de nyeste trendene, spesielt innenfor bærekraftige elektriske løsninger.

Arrangør i Elektro Bodø, Thomas Rognan, er fornøyd med årets gjennomføring. 

– Tilbakemeldingene var gode og kundene hadde en bra opplevelse, sier Rognan.

Les også: Faglig påfyll og nyttig inspirasjon på årets Eiendomsforum 2022

Eiendomsforum 2023 satte fokus på aktuelle temaer som brannsikring, ENØK (energiøkonomisering), det grønne skiftet og markedssituasjonen for næringsbygg. Forumet tilbød en unik blanding av faglige foredrag og interaktiv nettverksbygging. 

– Det er stadig nye trender vi må være oppmerksomme på, og Eiendomsforum gir en verdifull mulighet til å utveksle kunnskap og ideer, sier Rognan.

Forumet arrangeres for å holde kundene oppdatert på siste nytt og endringer i markedet innen bærekraftige totaltekniske løsninger.

– Vi ønsker å knytte kundene sammen i et nettverk, og gi dem faglig påfyll. Det er stadig noen nye trender og det er ikke alle vi i Elektrogruppen får med oss, så da er Eiendomsforum en fin arena hvor vi kan oppdatere hverandre, sier Rognan. 

Han sier at det er god interesse for disse samlingene og en generell nysgjerrighet for hva som finnes der ute av muligheter.

thomas-rognan-eiendomsforum-2023
Arrangør i Elektro Bodø, Thomas Rognan, er fornøyd med årets gjennomføring.

 

– Vi opplever at Eiendomsforum trigger nytenking og ideer hos de besøkende, og at nye relasjoner knyttes – ikke bare mellom oss og kunden, men også kunde til kunde, sier Rognan. 

Les også: Eiendomsforum 2021 ble en suksess

Basert på denne suksessen blir det Eiendomsforum til neste år også. 

– Vi håper jo selvsagt å gjøre det enda bedre og mer relevant til neste år, sier Rognan. Han har allerede noen tanker om utførelsen med en litt annen vri enn tidligere.