Elektro.noTelekommunikasjonsmontørfaget
telekommunikasjonsmontør-elektro

Telekommunikasjonsmontørfaget

Vi søker lærling innen telekommunikasjonsmontørfaget til vår alarm- og sikkerhetsavdeling i Bodø.

Lærlinger er vår viktigste kilde til rekruttering av dyktige fagarbeidere. Å bidra i utdanningen av fremtidens verdiskapere er et viktig og givende satsningsområde for Elektrogruppen. Som automatikerlærling hos oss har du alle forutsetninger for å utvikle deg og din kompetanse gjennom å ta del i utfordrende og spennende prosjekter.

I arbeidshverdagen hos oss vil du bli viktig del i våre team og skal utføre både prosjektering, programmering, testing og idriftsettelse. Vårt ansvar er å sørge for at du får utfordrende oppgaver hvor du får prøve deg innenfor ulike arbeidsområder av telekommunikasjonsmontørfaget.

Her lærer du av de beste!

Du som lærling settes sammen med våre erfarne teknikere og montører som tilrettelegger for en variert og trygg arbeidshverdag med verdifull støtte under hele lærlingtiden. Etter endt fagbrev er det svært gode muligheter for fast ansettelse og videre utvikling i bedriften.

Som opplæringsbedrift kan vi tilby deg lærlingplass innenfor følgende områder:

  • Elektrikerfaget
  • Automasjon
  • Telekommunikasjon
  • Alarm/sikkerhet

Kontaktperson:

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår kontaktperson nederst i lærlingutlysningen.

Søknad

Søknadsfrist: snarest

Skriftlig søknad med CV og vitnemål sendes til stillingledig@elektro.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Kontaktperson