Elektro.noDigitaliserings- og forvaltningsministeren besøkte Nordkontakt

Digitaliserings- og forvaltningsministeren besøkte Nordkontakt

I slutten av januar hadde Nordkontakt, som er en del av Elektrogruppen, besøk av Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung og ordfører Odd-Emil Ingebrigtsen.

Adm.dir Tom Erlend Kristiansen og Digitalisering- og forvaltningsminister Karianne Oldernes Tung.

BODØ: Mariann Meby, salgs- og markedssjef i Nordkontakt, var strålende fornøyd med besøket.

– Vi synes det er stor stas å få besøk! sier Meby.

De tok ministeren og ordføreren med på en rundtur for å vise dem hvordan de bruker automasjon og digitalisering til å løse utfordringer for kundene sine.

Les også: Elektro Bodø kåret til månedens bedrift av NHO Nordland: – Stor stas!

– Våre løsninger handler om å gjøre ting smartere og tryggere for alle. NK-skyen er et perfekt eksempel på dette, sier Meby og legger til:

– Kanskje viktigst av alt; de fikk også møte flere av våre dyktige ansatte og lærlinger, avslutter Meby.

Administrerende direktør Tom Erlend Kristiansen, Politisk Rådgiver Anette K. Davidsen,  Digitalisering og forvaltningsdepartementet, Digitalisering- og forvaltningsminister Karianne Oldernes Tung, Ordfører Odd-Emil Ingebrigtsen, Rådgiver Digitaliserings- forvaltningsdepartementet, Andreas Larsen, avdelingsleder Automasjon, Vemund Kristiansen, avdelingsleder IT/IKT og daglig leder i NK Nett AS, Eskil Holum, Systemingeniør Nordkontakt.


Dette er Nordkontakt

Nordkontakt, som er en del av Elektrogruppen, er en ingeniør­bedrift med dyktige medarbeidere innenfor hovedområdene automasjon og informasjons­teknologi.

> Les mer om Nordkontakt her