Elektro.noElektro vil bidra til økt fellesskapsfølelse og hindre utenforskap

Elektro vil bidra til økt fellesskapsfølelse og hindre utenforskap

Elektro viderefører partnerskapet med Hunstad fotballklubb. – Vi ønsker å støtte det viktige arbeidet som gjøres i klubben, sier daglig leder i Elektro Bodø AS, Einar Jørgensen.

Det var stor stas da Elektro fikk sitt banner opp på hjemmebanen til fotballklubben, på Limyra ved Hunstad barneskole.

Vil skape et positivt og trygt utviklingsmiljø

– Elektro deler våre verdier om samfunnsengasjement og ungdomsutvikling. Deres bidrag hjelper oss med å skape et positivt og trygt miljø hvor unge talenter kan vokse og utvikle seg. Deres engasjement og støtte er uvurderlig for klubbens fortsatte utvikling, forteller Marianne Sjøset, daglig leder i Hunstad FK.

Les også: Isak (13) fikk prøve seg som elektriker

Klubben ble introdusert til Elektro via et tidligere styremedlem, og etter flere positive samtaler om våre felles mål og verdier, ble det klart at dette partnerskapet ville være givende for begge parter.

– Å fremme fellesskap og inkludering er det viktigste samfunnet kan gjøre for å forhindre mobbing og utenforskap, og dette er noe vi i Elektro ønsker å bidra til dette gjennom å støtte det gode arbeidet som gjøres i barne- og ungdomsidretten, sier Jørgensen.

 

Limyra-Hunstad-Fotballklubb-Elektro-Bodø-Elektrogruppen-fotball
Fornøyde spillere fra flere lag i full fart, sponset av Elektro. Foto: Deadline.

Fellesskap og inkludering hindrer utenforskap

Elektro og konsernet selskapet er en del av; Elektrogruppen, har et uttalt fokus på å fremme inkludering og fellesskap. Konsernet har iverksatt flere tiltak internt de siste årene for å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø. 

– Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha det bra, både på jobb og i fritiden. Derfor har vi blant annet både klatring- og cageballgrupper som alle i konsernet kan delta i, forteller Jørgensen.

Gir motivasjon og inspirasjon til både barn og voksne

Den daglige lederen i klubben setter stor pris på at avtalen videreføres.

– Jeg vil rette en stor takk til Elektro for deres generøsitet og tro på vår visjon. Deres støtte gir ikke bare materielle ressurser, men også motivasjon og inspirasjon til våre spillere, trenere og frivillige. Sammen ser vi frem til mange år med samarbeid og suksess på og utenfor banen, avslutter Sjøset.