Elektro.noKarriere

Karriere i Elektrogruppen

Ønsker du å starte en karriere hos Elektrogruppen? Vår viktigste kapital er våre medarbeidere. Vi kan tilby deg et motiverende arbeidsmiljø, spennende arbeidsoppgaver og rom for å utvikle deg profesjonelt.

Vårt tverrfaglige miljø og totaltekniske kompetanse gjør at vi kan ta på oss spennende og krevende oppdrag. Vi har vekstambisjoner og trenger flinke hender og skarpe hoder for å nå våre mål.

Bli med på laget og start din karriere hos oss – sammen skaper vi fremtiden.

Vernehjelm

LEDIGESTILLINGER

Lærling caps

LÆRLINGHOS ELEKTRO

Eple

STUDENTER.

Elektrogruppen

UTVIKLING I ELEKTROGRUPPEN

Utvikling i Elektrogruppen

Vi forvalter effektivt vår viktigste kapital – våre medarbeidere!

Hos oss får du handlingsrom til å utvikle både deg og din karriere. Vi former fremtidens ledere, ingeniører og fagpersonell innen alle våre tjenester og støttefunksjoner.

I Elektrogruppen vokser vi sammen. Vi streber hver dag etter å gjøre våre arbeidsoppgaver litt bedre i dag enn vi gjorde i går.

Elektrogruppens allsidighet, kapasitet og kompetanse vedlikeholdes ved utdanning av medarbeidere.

Vi deler ressurser, sprer vellykkede konsepter og hever kompetansen til alle våre ansatte gjennom læring på arbeidsplassen og i Elektroakademiet.

Elektroakademiet

Elektroakademiet er en læringsarena for utvikling.

Her samler vi kurs, studier og andre programmer for utvikling i et akademi. Akademiet er tilgjengelig for alle våre ansatte. Her kan du knytte kontakter blant medarbeidere internt i konsernet. Du bygger også et verdifullt nettverk for talenter innen alle fag og i alle aldre.

Du får verktøyet du trenger for å utvikle deg innen prosjektledelse, HMS, tekniske fag, støttefunksjoner og ledelse. Du lærer mer om vårt verdigrunnlag, beste praksis arbeidsmetoder og ny teknologi. Vi legger til rette for en god karriere i Elektrogruppen.

Spørsmål om utviklingsmuligheter?

Har du spørsmål om utviklingsmuligheter i Elektrogruppen?
Ta kontakt med oss.