Elektro.noJobb hos oss

Jobb hos oss

Vil du jobbe for Elektrogruppen? Vi er avhengige av våre fantastiske ansatte, og vi vil gjerne ha med deg på laget! Vi kan love deg en spennende arbeidsplass med mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig.

Vårt tverrfaglige miljø og totaltekniske kompetanse gjør at vi kan ta på oss spennende og krevende oppdrag. Vi har vekstambisjoner og trenger flinke hender og skarpe hoder for å nå våre mål.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vernehjelm

LEDIGESTILLINGER

Lærling caps

LÆRLINGHOS ELEKTRO

Eple

STUDENTER.

Elektrogruppen

UTVIKLING I ELEKTROGRUPPEN

Utvikle deg i Elektrogruppen

Du og kollegaene dine er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss om de som jobber hos oss, og i Elektrogruppen får du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi former fremtidens ledere, ingeniører og fagpersonell innen alle våre tjenester og støttefunksjoner.

I Elektrogruppen vokser vi sammen. Vi streber hver dag etter å gjøre våre arbeidsoppgaver litt bedre i dag enn vi gjorde i går.

Elektrogruppens allsidighet, kapasitet og kompetanse vedlikeholdes ved utdanning av medarbeidere.

Vi deler ressurser, sprer vellykkede konsepter og hever kompetansen til alle våre ansatte gjennom læring på arbeidsplassen og i Elektroakademiet.

Elektroakademiet

Elektroakademiet er din læringsarena for utvikling.

Elektroakademiet er en plass hvor du kan lære og utvikle deg. Vi tilbyr kurs, studieprogrammer og andre muligheter for utvikling samlet på ett sted. Alle våre ansatte har tilgang til akademiet, så du kan møte og samarbeide med kollegaer fra ulike avdelinger og med forskjellig erfaring.

Med akademiet får du verktøyet du trenger for å utvikle deg innen prosjektledelse, HMS, tekniske fag, støttefunksjoner og ledelse. Du lærer mer om vårt verdigrunnlag, beste praksis arbeidsmetoder og ny teknologi. Vi legger til rette for en god karriere i Elektrogruppen.

Spørsmål om dine utviklingsmuligheter?

Har du spørsmål om dine utviklingsmuligheter i Elektrogruppen?
Ta kontakt med Andreas.