Elektro.noKarriereStudenter

Studenter

Er du student? Elektrogruppen ønsker å komme tidlig i kontakt med lærevillige og nysgjerrige studenter.

En spennende start for studenter kan være et samarbeid om en oppgave. Det er også mulighet for å bære logoen vår på ryggen med stolthet en sommer gjennom en sommerjobb. I løpet av engasjementet vil du lære mer om selskapet og vår måte å arbeide på.

Hos oss møter du kompetente ansatte, unge talenter og ledere i selskapet. Du lærer av de beste, og for den rette kandidaten er det kort vei til videre karriere i Elektrogruppen.


Studenter med prosjekt-, bachelor- eller masteroppgave

Vi har flere utfordrende og reelle oppgaver innenfor både tekniske og administrative fag. Hjernekraft fra studenter fra universitet og høyskoler er en kjemperessurs for å løse disse.

Er du kreativ og har en problemstilling? Ikke nøl med å kontakte oss.


Sommerjobb

Praktisk erfaring for studenter er en god investering i egen fremtid. Det er en givende måte å omsette teori i praksis på.

Hos oss får du relevante arbeidsoppgaver i våre prosjekter og en verdifull innsikt i bransje og fag. Flere av våre ansatte har blitt rekruttert denne veien.

Legg igjen en åpen søknad i kontaktskjema nedenfor.


Universitet og høyskoler

Vi er synlige på utdanningsinstitusjoner og bransjetreff, med hensikt å profilere Elektrogruppen og treffe potensielle fremtidige kollegaer.

Kom og slå av en prat om du ser oss.

Søk sommerjobb hos Elektrogruppen

Studenter kan sende oss en åpen søknad igjennom skjemaet under, eller til firmapost@elektro.no

    Din søknad
    Studentkontakt

    Du kan ringe eller sende mail direkte til Elektrogruppens studentkontakt.