Elektro.noVåre prosjekterFylkeshuset

Fylkeshuset

Elektro Bodø AS har levert en komplett sikkerhetsløsning for Fylkeshuset i Bodø.
2021

Fylkeshuset

Som teknisk totalentreprenør har Elektro Bodø med avdelingen Alarm og Sikkerhet i spissen, prosjektert og levert komplette dørmiljø ferdig med lås, beslag, dørautomatikk og adgangskontroll.

Det ble i tillegg levert besøkssystem og kameraovervåkning.

Sikkerhetssystem fra SystemHouse Solutions, 
levert av Elektro Bodø AS.

Elektro Bodø AS leverte et sikkerhetssystem som er en del av sikkerhetsplatformen til SystemHouse: Integral. Systemet utformet for å være brukervennlig, sikkert og enkelt å bruke!

Les mer om sikkerhetssystemet på websidene til SystemHouse Solutions.

All koordinering av prosjektet ble utført internt av Elektro Bodø AS, som sørget for at arbeider med dører, kabling, strøm, brannsignal m.m. ble utført i henhold til dagens krav og standard.

Her sitter oppdragsgiver igjen med et topp system som er oversiktlig, brukervennlig og funksjonelt. Igjennom hele prosjektfasen hadde oppdragsgiver bare én part å forholde seg til.

Fakta

  • Oppdragsgiver: Nordland Fylkeskommune
  • Totalentreprise NS8407
  • Prosjekt fullført: 2021

Avdelinger

For prosjekt Fylkeshuset var Elektro Bodø AS teknisk totalentreprenør, med seg som underentreprenør på dørleveranse hadde vi Lettbyggteknikk AS.

Tjenesteområdene hos Elektro Bodø AS, alarm og sikkerhet, elektroinstallasjon og automasjon, leverte i felleskap et nøkkelferdig anlegg til en fornøyd oppdragsgiver.

Kontaktperson