Elektro.noVåre tjenesterHus og hjem

Hus og hjem ikon - gå til tjenester for hus og hjem.

Hus og hjem

Elektrogruppen kan hjelpe deg med alt av rør, ventilasjon og elektriske tjenester med nedslagsfelt fra Trondheim i sør til Andenes i Nord.

Uavhengig av hvilke selskap du benytter kan du forvente den samme kvalitet i våre tjenester. Vi tar deg- og dine behov på alvor 24 timer i døgnet, 365 dager i året!

Elektrisitet

ELEKTRIKER

Vi finnes der du bor og hjelper deg med elektrikertjenester til hus og hjem. Vi monterer sikringsskap, elbilladere, varmekabler og komfyrvakt for å nevne noen.

Les mer
VVS hus

VVS OG RØRLEGGERTJENESTER

Vi hjelper deg med rørinstallasjonene i din bolig, der du bor. Våre rørlegger hjelper deg med ditt nye bad, vannbåren varme, varmepumpe, varmtvannsberedere og mye mer.

Les mer
Lyspære

SMARTE HUS, BELYSNING,INSPIRASJON OG DESIGN

Vi er et kompetansehus innen smarte løsninger for hus og hjem, skreddersydd for kundens behov. Fra idèfase til endelig resultat er vi der for deg.

Les mer
Aircondition

ENERGIOPTIMALISERING

Vi hjelper deg begrense ditt miljøfotavtrykk gjennom enkle og grep for effektiv energiutnyttelse. Herunder også varme og ventilasjon.

Les mer

Kontakt Elektrogruppen

Kontakt oss for mer informasjon
om hva vi kan gjøre for deg.

BESTILL HÅNDVERKER

PH lamper fås kjøpt hos elektrobuktikken i Bodø. Elektro Designbelysning logo i hvitt. Velkommen til vår nettbutikk PH lamper fås kjøpt hos elektrobuktikken i Bodø. Elektro Designbelysning logo i hvitt. Velkommen til vår nettbutikk PH lamper fås kjøpt hos elektrobutikken i Bodø. Elektro Designbelysning logo i hvitt. Velkommen til vår nettbutikk