Elektro.noVåre tjenesterNæring og bedriftProsjektledelse og gjennomføring

Prosjektledelse og gjennomføring

Vi vektlegger samarbeid og en fornøyd oppdragsgiver etter overlevering av prosjekter. Med beste praksis, ervervet over flere tiår med store og kompliserte prosjektleveranser, har Elektrogruppen en gjennomføringsmodell med god prosjektledelse som sikrer trygghet i alle ledd.

Med prosjektets mål som rettesnor benytter vi oss av gjennomarbeidet metodikk, kompetanse og ferdigheter for å ha kontroll på kvalitet, kostnader, tidsplan og sikkerhet på byggeplassen. Vi har fokus på å lære fra prosjektene og tror et effektivt samarbeid og erfaringsutveksling internt i gruppen gir kunden merverdi.


Elektrogruppen

Som gruppe er vi den virksomheten i Nordland som kan levere størst kapasitet og faglig bredde. Dette setter oss i stand til å gjennomføre store og utfordrende prosjekter.

Med kompetanse på alle tekniske fagområder i eget hus har vi et stort tverrfaglig miljø med lokal tilstedeværelse.


Profesjonell prosjektledelse

Elektrogruppen kjennetegnes av høy grad av profesjonalitet, teknisk kompetanse og gjennomføringsevne.

Vi har en god prosjektledelse. Dermed kan vi ta på oss krevende leveranser i alle entrepriseformer, beviselig i en rekke vellykkede referanseprosjekter.

Kontakt Elektrogruppen

FÅ HJELP AV OSS

Se våre prosjekter

Forsiden av Byggmakker Hunstad bygget.

Byggmakker Hunstad

Elektro Bodø ble valgt som totalteknisk underentreprenør til Gunvald Johansen Bygg sin totalentreprise for oppføring av ny Byggmakker butikk på Hunstad.

Sameiet Schyttegården i Bodø.

Sameiet Schyttegården

Elektro Bodø AS levert moderne lås, beslag, dørautomatikk og porttelefon til Sameiet Schyttegården.

Fasade av Hunstadsenteret kjøpesenter

Hunstadsenteret

Elektro Bodø ble valgt som totalteknisk underentreprenør til Gunvald Johansen sin totalentreprise for oppføring av Hunstadsenteret.